ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

fredag, juli 18, 2008

Inför Riga

Känner inte direkt för att skriva en lång rapport, så det får bli iakttagelser i korthet:

* Väldigt många som deltog i kvadraterna. Hela 20 stycken! Kan inte ens komma ihåg när det hände senast.

* I tvåmålsspelet avstod Falk-Olander och Keene att deltaga.

* J.Florén fanns inte med. Hmm...kan han möjligtvis vara med i Elfsborgs P18-trupp i Gothia Cup? Någon annan kanske har bättre koll.

* I tvåmålsspelet dominerade de svarttröjade laget (Wiland, Florén, August, Martin, Emir, Anders, Elmin, Nordmark, Svedberg och Bella). De vann med hela 4-1 mot de grönvästade (Abbas, Karlsson, Lucic, Sjöberg, Ishi, Helgi, Mobaeck, Lasse, Sjöhage och Avdic).

* Hade svårt att se hur det gröna laget formerade sig. De gjorde väldigt många positionsbyten under spelets gång, men fortfarande har jag svårt att säga om det var Avdic eller Lasse som befann sig till vänster på mittfältet. Förmodligen Lasse. Det blev emellanåt väldigt grötigt och alltför många spelare ville åt samma boll. Därmed hade de svårt att få till något riktigt bra spel.

* Ishi verkar inte vara i så bra form. Även om han deltog fullt ut idag, blev han väldigt frustrerad emellanåt när det inte fungerade för honom.

* Anders verkar ha fått upp skottvilligheten och även precision. Idag gjorde han två mål på skott utanför straffområdet.

* Nordmark bjöd på ett snyggt mål, en halvbicicleta upp i nättaket.

* M.Florén matade inlägg efter träningen. Gick la sådär... Antingen blev de alldeles för långa för att i nästa ögonblick knappt nå fram. Får väl skylla på det ymniga regnandet.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Är det någon som har koll på Falk-Ohlanders "hjärnskakningar" som hela säsongen angivits som orsak till skada..? Vad har hänt?

2008-07-19 22:37  
Anonymous Anonym said...

Han fick en smäll av Mensah i en träningsmatch mot TFF i vintras. Mensah borde blivit utvisad!

2008-07-22 17:34  
Anonymous Anonym said...

Hmm.. Måste varit 10 x Lindros på den hjärnskakningen eftersom han fortfarande inte blivit kurant..

Tack för svaret!

2008-07-23 17:10  

Skicka en kommentar

<< Home