ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

måndag, juli 21, 2008

Lättsamt och småtrevligt

Inte mycket att rapportera från träningen i förmiddags. Även om truppen hade träningsledigt igår hade träningen en karaktär av dagen-efter-match. De spelare som startade i lördags, med undantag för Helgi (förmodligen för att han är avstängd på onsdag), körde kvadraten mestadelen av tiden, medan de andra utförde en mer normal träning. Först med en passningsövning för att sedan gå över till ett tvåmålsspel. Det var aningen svårt att koncentrera sig på spelet för att de som körde kvadraten var så högljudda och det blev ett jäklans tjôt om varenda boll. Dock på det mer skämtsamma planet. Passet rundades av med avslutningsövning för "reserverna".

Ishi verkar vara på väg tillbaka, såg nämligen aningen bättre ut än förra gången. Även Augustsson verkade kunna ta i för fullt. Ska väl inte dröja alltför länge innan han är matchtränad igen.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vet du något om Keenes status? Är han på väg tillbaka? Syns han på träningarna?

2008-07-22 18:08  
Blogger ziriz said...

Jorå, han är på gång. Stod ju även i BT att han ska köra igång på riktigt om tio dagar, eller nåt sånt. Han har varit med på uppvärmningarna och vissa lättare övningar. Igår (var där men hann inte skriva nån rapport) körde han även lite individuellt med Wettergren. Lite slalompinnar och avslut på mål.

2008-07-23 17:10  

Skicka en kommentar

<< Home