ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

torsdag, maj 17, 2007

Trelleborg-Elfsborg 1-2

Än en gång fick jag förlita mig på Sveriges Radios web-sändning och Aftonbladets Zoom-funktion. Om man bara känner till att zoom är cirka 40 sekunder före radion fungerar det hyfsat. Mål vet man att det blir när många spelare klumpar ihop sig och springer mot ett hörn ;) och sedan 40 sekunder senare kan man höra hur det gick till. Jag tyckte det lät som Elfsborg kontrollerade större delen av matchen, även om Trelleborg fick ganska många fasta situationer som de kunde skapa farligheter på. Tydligen språngnickade Matte in det första målet efter ett inlägg av Karlsson, vilket är väldigt bra då vi behöver få igång Mathias. Trelleborg lyckades sedan kvittera i andra halvlek, men den tappade ledningen blev inte långvarig då Anders satte det avgörande målet efter att han blivit frispelad. Borde inte Anders leda den interna skytteligan nu?

Elfsborg seglade upp till fjärde plats i den allsvenska tabellen, men eftersom detta var den 17 omgången kommer Elfsborg, fram tills de andra spelar den omgången i början av augusti, alltid ha en match mer spelad. Då var det extra viktigt att det blev en vinst idag.

Kul att Florén fick lite speltid också, kanske kan han vara aktuell för en hel match snart. Inte för att Karlsson har varit särskilt dålig, men lite nytt friskt blod kan aldrig skada.

Förresten, ni kanske undrar vad som hänt med träningsrapporter på senaste tiden? Jag har varit väldigt upptagen med att skriva C-uppsats så det har fått stryka på foten, men imorgon, om det är hyfsat väder, kanske jag hinner ta mig till arenan. Frågan är bara vad för sorts träning det är, med tanke på att det är ett väldigt tätt matchande nu, match redan på tisdag mot blåvitt.

2 Comments:

Blogger Kaptenen said...

Läser du dina mail?

2007-05-17 20:09  
Blogger ziriz said...

Ja..?? Menar du att du har skickat något till zirizelfsborg@gmail.com? För i så fall har det inte kommit fram... Prova gärna igen ;)

2007-05-17 21:16  

Skicka en kommentar

<< Home