ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

måndag, maj 21, 2007

Träningsrapport

Jag var aningen försenad till dagens träning, men jag tror inte jag missade något av vikt. Efter den inledande bollövningen körde de som vanligt kvadraten, med tanke på att det är dagen innan match. Sedan skulle spelarna få igång fotarbetet och stegen användes för denna övning.

Den stora övningen för dagen var den där de tränade anfallsspel. Väldigt svårt att urskilja någon startelva, men en grej kan jag nämna och det är att det var Jon och August växelvis med Mobaeck och Florén som inledde som försvarare. Hmmm...kan Florén få chans från start? Det var Matte och Sjöhage som växelvis spelade på anfallspositionen i inledningen, så det blir nog någon av dem i startelvan. Självklart bytte flera av spelarna så att de flesta fick prova på sin "favorit"-position, men något måste det ju ändå betyda...

Tänkte avslutningsvis även nämna att det blev förvånansvärt mycket mål i det avslutande smålagsspelet och dagens prestation stod Johan Sjöberg för. Han gjorde en snabb vänding och fick med bollen i fart och placerade den sedan snyggt bakom Hassan.