ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

tisdag, juli 29, 2008

Inför Norrköping

* Väldans vilken sjukstuga det var idag. Anders kom in och körde lite lätt jogg, även Lucic joggade men körde emellanåt lite hårdare. Något hände med Lasse under kvadraten för han ville kyla knät med ispåse. Verkade inte alltför allvarligt, för han var med på fasta senare. I och för sig tog han inte i ordentligt, men ledarna verkade inte alltför bekymrade.

* Helgi kom inhaltandes efter att träningen varit igång en stund.


Är ju inte någon medicinsk expert, men om något hade varit riktigt sönder i foten så skulle han väl ändå hoppat omkring på kryckor med foten i gips? I och för sig har han säkert väldigt ont just nu, men hoppas han har gott läkekött ;)

* Johan Karlsson fanns inte på plats på Ryavallen.

* Avdic var glödhet under avslutningsövningen. Verkade nästan som alla bollar gick in. Hoppas han kan behålla känslan tills imorgon.

* Svårt att säga något om startelvan, men när de körde fasta på slutet deltog följande spelare: Bella, Lasse, Avdic, Mobaeck, Ishi, Emir och August. Det som förvånar mig är att Bella och Lasse får spela ihop. Sedan verkar det som att Avdic och Mobaeck kommer att agera på innermittfältet. Hmm...vet inte, hade kanske föredragit Elmin. Det kommer att bli väldigt offensiva spelare på plan i alla fall. Vi kanske får räkna med att laget släpper in någon boll, men då får de se till att göra fler mål framåt.