ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

måndag, april 05, 2010

Inför IFE-BKH

Då var det dags för match igen och efter att ha besökt eftermiddagens träning kan jag konstatera att det inte är några överraskningar i startelvan. Mobaeck och Florén som ytterbackar med Wikström och Karlsson emellan dem. Johan Larsson och Bajrami på kanterna. Nordmark och Anders i mitten med Jawo och Keene framför dem. Skulle kännas lite tryggare om antingen Andersson eller Lucic kan bli matchklara snart. Karlsson är ju inte helt klockren i backlinjen enligt mitt tycke. Båda tränar för fullt så väldans långt borta borde inte deras deltagande vara.

Om man ser till dagens effektivitet framför mål så bör det bli målkalas imorgon. Så mycket som gick innanför målramen har jag inte sett på länge. I tvåmålsspelet blev det 3-1 till morgondagens startelva. Snyggaste målet stod U21-spelaren Oscar Hiljemark för. Han hade fått hoppa in i dagens träning och utmärkte sig på ett bra sätt.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tack för rapporten!

2010-04-06 10:34  
Anonymous Anonym said...

Intressant med Oscar Hiljemark. Hur utmärkte han sig?

2010-04-06 11:17  
Blogger ziriz said...

Han tog för sig och tog initiativ i matchspelet. Gjorde ett riktigt snyggt mål, som jag skrev i inlägget (gör ju att man kommer ihåg honom). Har tidigare sett andra spelare som fått träna med A-truppen som man efteråt inte kan säga något om, eftersom man inte ens märkte av dem. Märkte definitivt Oskar och det måste ju vara positivt.

2010-04-07 16:25  

Skicka en kommentar

<< Home