ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

söndag, maj 24, 2009

Liveblogg inför Trelleborg

18:10 Kvadraten är avklarad. Stämningen hittills har varit lekfull, spelarna verkar vara på gott humör. Anders, Svedberg och Mobaeck kör rehab, resten av laget kör anfalls/avslutsträning.

18:14 Ishi och Karlsson tar hand om högerkanten, Bajrami och MFlorén huserar på vänsterkanten. Avdic, Joel och Keene alternerar på targetpositionen. Resten kommer som andravåg i anfallet. Målvakterna, Covic, Abbas och Wulff turas om i mål.

18:18 Kvalitén på avsluten varierar. Varken inläggen från kanterna eller avsluten håller bra klass. Värt att noteras är att Martin Ericsson tränar för fullt, kanske aktuellt med inhopp i morgon? Även Elmin finns på plats. Målvakterna ser heta ut, de avslut som går på mål blir mycket snyggt räddade av samtliga målvakter.

18:24 Äntligen! Nordmark får till ett snyggt skott som går i mål, i anfallet efter nickar Joel in den efter ett vackert inlägg från vänsterkanten. Även Elmin placerar in bollen i krysset vilket får lagkamraterna att spontanjubla. Efter en hackig inledning så börjar avsluten sitta där de ska. Tillochmed Johan Sjöberg dundrar in den i nättaket från långt håll. Gött!

18:30 Taktiksnack inför morgondagen sker på andra sidan planen, tyvärr hörs det inte vad som sägs bort hit...

18:41 Taktiksnacket är slut. Inga reaktioner á la Bella kan skönjas från spelare som inte får starta i morgon, och det tyder kanske på harmoni i laget. Några avbytare stannar frivilligt och kör gris. Den förmodade startelvan står kvar vid ena målet och kör fasta situationer. Värt att notera är de nyinskaffade artificiella motståndarna, haha ;). Gula plåtgubbar står utplacerade runt målområdet.

Ishi, Nordmark, Helgi, Keene, MFlorén, Bajrami, Avdic, Karlsson, Lucic och Covic är kvar. Jag förmodar att Martin Andersson startar i morgon trots att han gick ut i omklädningsrummet. Frågan är vem som är defensiv mittfältare? Jag gissar på att det är Avdic som får ta den rollen tillsammans med Helgi.

18:46 Utan att avslöja någonting så är varianterna lyckade, beror det på plastgubbarna kanske? Förhoppningsvis fungerar det också i morgon med levande Trelleborgare (även fast man kan hoppas att de är lika stela, hehe) Wettergren agerar framgångsrikt motståndare, dvs han står bara där och ser glad ut.

18:55 Nu vart det slut. Jämfört med utgångsläget inför AIK-matchen så ser föutsättningarna bra ut inför Trelleborg. Man ska dock inte underskatta Trelleborg med Drugge och Sjöhage på topp, och de är nog säkert målsugna inför morgondagen. Släkten är ju alltid värst... ;)

En sista-minuten-observation: Nordmark tillsammans med Helgi drillas av Haglund med crossbollar. Nordmark på defensiven?? Det vore en mindre skräll. Jaja, vi får väl se. Jag tackar för mig, på återseende.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tack för rapporten!

2009-05-24 21:31  
Anonymous Pajen P said...

Kanonrapport, fortsätt såhär. Nu krossar vi TFF imorn!

2009-05-24 22:50  
Anonymous Sia said...

Det med Nordmark stämde ju bra. Snyggt spionjobb! :)

2009-05-26 12:36  

Skicka en kommentar

<< Home