ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

fredag, april 25, 2008

Träningsrapport inför Kalmar FF

Idag var de ovanligt sena. Jag var vid Arenan vid utsatt tid 10.00, men laget kom inte ut på mattan förrän 11.45. Något segt! I och för sig var Martin inne och provjoggade en halvtimma innan.

Till slut kom de i alla fall in på plan. Martin var med på uppvärmning och kvadrat, sedan joggade han med sjukgymnasten. Anders kunde delta på hela träningen, dock med tejpat knä. Avdic verkade inte heller han vara påverkad av sin känning.

Efter kvadraten körde de stegen för att få igång fötterna. Matte skötte passningarna.

Sedan var det dags för tvåmålsspel. I oranget lag spelade Wiland, Falken, Lucic, Sjöberg, Ishi, Helgi, Emir, Sjöhage och Avdic. I svart lag kunde man återfinna Abbas, Mobaeck, Karlsson, Florén, Nordmark, Anders, Elmin, Bella och Matte. Det blev dock inga mål. Det enda överaskande var att Karlsson var satt som mittback i svart lag.

Därefter hade Haglund lite taktisk genomgång och den förmodade startelvan fick utföra några anfallsövningar, utan motståndare. Laget bestod av Mobaeck, Lucic, Karlsson och Florén i backlinjen; Ishi, Helgi, Anders och Emir på mittfältet; Avdic och Bella på topp. Haglund kör ju med två anfallare när laget spelar anfallsspel, så det är inget förvånande. Däremot är ju Karlsson på mittbacken lite ovanligt. Kanske är han lite snabbare än Sjöberg, och det är väl bra för att hänga med de snabba anfallen som Kalmar iscensätter. Jag förmodar att Martin inte är spelklar för imorgon, för annars hade han väl varit given på Karlsson plats.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

tack för en härlig blogg!

2008-04-26 19:06  

Skicka en kommentar

<< Home