ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

lördag, maj 02, 2009

Lite från träningen

Det var en ganska lugn dagen-efter-mach-träning för de som spelade igår mot BP. Däremot var det desto tyngre för avbytarna och de halvskadade spelarna. Ändå ganska intressant då vi har bra spelare på skadelistan, på väg tillbaka.

Lite alarmerande var att Ishi fick kliva av mitt i övning. Han skakade på huvudet och det såg ut som han tog sig för baksida lår när han med bestämda steg klev in i spelargången. Tror kanske inte att han är aktuell för blåvitt-matchen på måndag.

Efter träningen hade Haglund ett snack med Ericsson och kanske kan det vara dags för spel igen för honom. Borde bli tydligare på morgondagens träning. MFlorén hade en liten övning på slutet med sjukgymnast Andblad. Han tyckte sig känna av sitt lår när han satte sig på huk, men tydligen inte när han sprang max. Efteråt var Wettergren framme och pratade med Florén. Hoppas, hoppas han kan vara med på måndag, med tanke på Hyséns och Selakovic formtoppar.

Imorgon gör jag ett nytt försök att ta med mig datorn till träningen och rapporterar direkt. Det är väldigt svårt att samtidigt som man skriver, följa träningen och göra någon djupare analys av det man ser. Förhoppningsvis kan det gå lite bättre imorgon.

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Äntigen är bästa Elfsborgsbloggen igång igen. Hoppas du kan skriva mer regelbundet än under våren

2009-05-03 00:41  
Anonymous Anonym said...

Härligt att ha dig tillbaka ziriz!!!

2009-05-03 14:16  

Skicka en kommentar

<< Home