ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

måndag, augusti 11, 2008

Sjöberg svarade för snygga mål

Inte mycket att berätta från dagens träning. Det var en lätt träning för de som spelade hela matchen igår, medan reserverna körde tvåmålsspel.

Anders var med i tvåmålsspelet och jag kan väl inte påstå att det såg värst bra ut. I och för sig klarade han sig hyfsat defensivt, men de avgörande passningar var inte särskilt bra. Hoppas han kan hitta tillbaka till timingen under de träningar som återstår innan mötet mot St Patrick.

En ny målvakt tränade tillsammans med Wiland, förmodligen någon från de yngre leden. Tyckte de ropade Andreas till honom. Ingen Wiland-klass direkt. Abbas skulle säkert åka med U21:orna till Jönköping ikväll för match och Hansen har ju handen i gips.

Väldigt trevligt att se att Helgi i alla fall joggar. Idag tillsammans med Elmin. Tacksamt att det är ett längre upphåll innan nästa allsvenska match, för kanske, kanske kan någon av dem vara tillbaka tills dess. Hoppas i alla fall.

Keene såg riktigt vass ut idag igen. Är så sugen på att se honom i spel igen.

Johan Sjöberg hamnade i ett riktigt stim på avslutningsövningen. Näst intill allt gick i mål och han såg nästan mest förvånad ut själv. Riktigt snygga distansskott var det också.