ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

söndag, augusti 31, 2008

Inför Ljungskile

* Några spelare saknades på kvällens träning; varken Lasse Nilsson eller Falk-Olander fanns på plats på Arenans matta; Ilola, Sjöberg och Hansen körde rehab. Det som jag tyckte var mest förvånande var att målvaktstränare Hansen inte fanns på plats, kan han månne vara sjuk?

* Innan träningen satte igång hade Avdic, Haglund och sjukgymnasten en liten konferens. Jag kan endast spekulera i vad de pratade om, förmodligen om Avdic kan starta imorgon. Som det såg ut i övningarna tyder mycket på att Avdic får starta och jag skulle inte bli förvånad om det blir tillsammans med Mobaeck på topp.

* Jag blev väldigt förvånad över laguppställningarna i tvåmålsspelet. Det ena laget verkade vara mycket mer ordinarie än det andra, så brukar det inte se ut. I och för sig kan det bara vara jag som tolkar det så, men Avdic och Mobaeck var anfallare med Elmin och Anders bakom dem i de defensiva mittfältspositionerna. Emir och Ishi spelade på kanterna och i backlinjen återfanns Florén, August och Karlsson. Det laget verkar hyfsat ordinarie om man endast skulle fylla på med Lucic från det andra laget. Detta skulle i sin tur innebära att Elmin får en plats i startelvan, vilket kan vara troligt då Haglund och Elmin hade ett litet samtal, de med, under träningens gång.

* Bella blev rent ut sagt skitsur på slutet när Haglund meddelade truppen för imorgon. Hörde inte vilka han tog ut, men Bellas reaktion tyder på att han i alla fall inte får starta. Han valde att inte delta i avslutningsövningen på slutet och gick istället direkt in i omklädningsrummet.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tackar för infon.
Din blog är bäst!

2008-08-31 20:51  
Anonymous Anonym said...

Sant, Riktigt bra blogg ziriz! Men Bella måste skärpa sig, va sysslar han med? Han är ju inte så självskriven så han får chansen varje match, så enkelt är det bara..

2008-08-31 21:26  
Blogger ziriz said...

Kul att ni gillar bloggen! Dock kommer jag inte kunna uppdatera särskilt ofta. Har nämligen fått jobb i Lindome och några vardagsträningar kommer inte att hinnas med längre. Får hoppas att de tränar mycket på helgerna fortsättningsvis.

2008-09-01 12:39  
Anonymous Anonym said...

Tak for de interessante oplysninger

2009-12-10 14:37  
Anonymous Anonym said...

mycket intiresno, tack

2010-03-20 04:58  

Skicka en kommentar

<< Home