ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

tisdag, augusti 19, 2008

Ingen vanlig tisdagsträning

Vet inte riktigt hur jag ska börja eller vad jag ska skriva, men borde väl säga något om Mobaeck. Jag är bara så oerhört besviken... Vilken vettig människa sätter sig bakom ratten när man varit ute och festat på krogen? Vilken vettig människa väljer att ta bilen ner till stan om man ska ut och fira med kompisar? Jag har ingen som helst förståelse för det.

Självklart var det några fler reportrar och fotografer på plats på Arenan och varje gång Mobaeck var i närheten av bollen smattrade det till i kamerorna. Även Stefan Andreasson och Bosse-bank fanns där för att svara på eventuella frågor från journalister. Får se hur klubben hanterar det här, men på något sätt borde de markera att de inte accepterar sådant beteende, inte bara sopa det under mattan och låtsas som ingenting.

Nu lite mer glädjande nyheter. Elmin var med på hela träningen och verkade inte hämmas av sina problem. Även för Helgi ser det ljusare ut, nu kunde han delta i riktig rehabträning med boll. Verkar som att han hade fått de där iläggssularna för sprickan i foten. Något som var riktigt roligt var att Jari för en gångs skull visade sig på Arenan ombytt och klar joggandes något varv runt plan.

Såg att Avdic lämnat återbud till U21-landslaget på grund av skada. Tyckte inte han såg särskilt skadad ut på träningen.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Naturligtvis MYCKET dåligt agerande av Mobaeck, men Elfsborg som arbetsgivare skall naturligtvis stötta/hjälpa den enskilde som vilket annat företag som helst gör i dag. Rättsväsendet skall ta hand om "markeringarna" som dom är till för.

2008-08-19 19:14  

Skicka en kommentar

<< Home