ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

söndag, maj 03, 2009

Liveblogg från träningen inför blåvitt

Sammanfattningsvis var det en väldigt kort träning, det har väl med det täta matchandet att göra. Ishi startar inte i morgon, däremot verkar Mathias Florén och Martin Ericsson vara aktuella för start. Inget direkt häpnadsväckande har inträffat. Keene ser het ut, likaså Martin Ericsson. Där sätter vi punkt, innan fötterna fryser av. ;)

18:55. (Fan vad kallt det är på arenan. Långkalsoner i morgon?)

18:53. Utan att avslöja några varianter så ser Martin Ericsson sjukt het ut när han lägger hörnorna. Lovar gott inför morgondagen.

18:50 Träningen är slut för majoriteten, men vad man får anta är starelvan stannar kvar och kör fasta sitationer. Intressant att notera är att Martin Ericsson tar hörnorna. Avdic verkar inte vara aktuell för start i morgon, då det är Keene som stannar kvar. Mobaeck och Bajrami tar förmodligen kanterna med Anders, Helgi och Marin Ericsson i mitten.

18:45 Genomgången pågår fortfarande...

18:43. De mystiska personerna visar sig vara Samuel Holmén och Jon Jönsson som är på Boråssemester. Spännande. BT:s utsände + entourage springer likt vinthundar efter haren in i spelargången efter de tu. Det hela är mycket komiskt.

18:40. Paus. En taktisk genomgång verkar pågå i ena hörnet. Samtidigt reser sig de mystiska personerna och Andreasson...

18:37. Wulff gör en trippelräddning. Nordmark behöver verkligen träna på avslut.

18:36. Elmin gör ett sjukt snyggt mål, ett kanonskott från långt håll. I anfallet efter kvitterar Jesper efter en passning snett inåt bakåt från Hult. 2-2 alltså.

18:34. Spelet böljar fram och tillbaka. Ishi står och pratar med Wettergren vid sidan av planen.

18:30. MFlorén spelar vänsterback i det ena laget, och med tanke på att Wikström är dito i det svarta så verkar det onekligen som att MFlorén gör comeback i morgon. Just nu står det 1-1 i spelet, målskyttar är Helgi för de svarta och random person i de gröna.

18:28. Svedberg och Hassan står över spelet. Covic står i svart lag, Wulff i det gröna. En startelva är just nu omöjlig att spekulera i, bortsett från Ishi då.

18:24. Andreasson sitter på motsatta långsidan och samtalar med två okända personer. En danskregistrerad bil stod parkerad utanför arenan på vägen in, kan någon av de okända månne vara Samuel Holmén? Återkommer vid klarhet.

18:21. Haglund delar in lag. Gröna västar: Elmin, Sjöberg, Anders, MFlorén, Bajrami, Ericsson, Keene, Joel, Martin. Svart: Helgi, Lucic, Mobaeck, Nordmark, Avdic, Wikström, Karlsson, Jesper, Svedberg, Hult.

18:18. Kvadraten är slut. Wettergren riggar upp en planhalva för spel.

18:17. Jari Ilola hjälper till med målvaktsträningen.

18:10. Så var man på plats, om än lite sen. Kvadraten är igång, och Ishi sitter för tillfället på läktaren. Det blir nog ingen start i morgon.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

något nytt om florén?

2009-05-03 18:16  
Anonymous Anonym said...

Vad finns det att säga om Ishizaki? Är han inte ens med på träningen?

2009-05-03 18:27  
Anonymous Anonym said...

http://www.bt.se/sport/ishizaki-kan-tvingas-avsta-derbytbr-haltade-av-gardagens-traning(1303271).gm

=)

2009-05-03 19:19  

Skicka en kommentar

<< Home