ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

onsdag, augusti 23, 2006

Elfsborg leder

Jag vet, lite sent att skriva det här inlägget med tanke på att Elfsborg lett allsvenskan i snart 24 timmar. Men jag har inte haft tid förrän nu, eftersom idag började studierna igen. Än en gång: ELFSBORG LEDER ALLSVENSKAN!!! Mycket underbar känsla, vi får hoppas att den håller i sig ett långt tag framöver.

Lyssnade på radiosportens specialbevakning av Elfsborg. Henrik Ystén fanns med i studion, alltså han som skrev boken: Utmanarna - Så ska Elfsborg vinna SM-guld. För övrigt en väldigt underhållande bok som jag kan rekommendera alla, med eller utan gult hjärta, att läsa. I radion fick han ge sin syn på dagens Elfsborg, inga direkta djupanalyser, alltså inte särskilt givande. Johan Karlsson-intervjuen var desto intressantare. Han fick bland annat berätta om sitt andra yrke som mäklare, vilket jag tycker är extra roligt eftersom vi i vårt program på högskolan läste vissa kurser ihop med fastighetsmäklarna när Johan Karlsson, Martin Strömberg och Jesper Bengtsson utbildade sig till det.

Det är ganska roligt att läsa alla hyllningar som Elfsborg får för tillfället. Det är många så kallade experter som nu tror att de ska ta hem guldet. De leder till och med Aftonbladets omröstning "Vilket lag vinner allsvenskan?" med 27,8% just nu när 27903 personer har röstat. Detta borde innebära att andra som i vanliga fall inte håller på Elfsborg har röstat på di gule. Inspirerande eller betungande? Ja, vi får väl se, än är inget avgjort...