ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

söndag, november 12, 2006

Nu är det inget snack längre...

...om vilka som är bäst i Sverige. AIK blev ju totalt förnedrade av vårt gulsvarta gäng idag. Muhahahah!!!! Det var verkligen klasskillnad...

Denni Avdic är det stora utropstecknet!! Varför har aldrig han blivit inbytt någon gång i allsvenskan? Det är klart, han har inte riktigt den pondusen än, lite sparrisvarning i vissa närkamper, men grym teknik och en näsa för mål. Två fick han till idag och blev utsedd till matchens lirare.

Vilket häng Jon Jönsson fick till i nickduellen som föranledde 3-0 målet (Martin Andersson)!! Jag har sett det innan men blir lika imponerad varje gång.

Det som är riktigt pinsamt är att bara drygt 3300 pers hittade till arenan denna härliga söndag. Varför? Alla förutsättningar fanns att det skulle bli en toppmatch och det blev det ju till slut. Jag kan ha överseende om det inte skulle vara så mycket publik på matcherna mot Vålerenga och Viborg i december, men mot allsvenska tvåan AIK en solig höstdag i november?? Pinsamt!

Jag skrev ju tidigare idag att jag hoppades att krampen skulle ha släppt och det visade ju verkligen spelarna idag. Spelet flöt stundtals på riktigt bra och det fanns fler chanser till mål. Kanske kan man ha lite förhoppningar om en fortsatt bra Royal League-säsong nu och att man ger fler av de unga spelarna chansen att matchas in i laget.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag tror Avdic kan utvecklas nästa säsong om han får lite speltid. Dock svårt att slå sig in i startelvan med eventuellt kommande värvningar. Guldet är vårt!

Elfsborgare i Malmöexil

2006-11-17 14:55  

Skicka en kommentar

<< Home