ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

tisdag, november 07, 2006

Anders hos Morrongänget

Idag var Anders med hos Morrongänget på Kanal Lokal. Se på en av repriserna klockan 20, 22 eller 24 (sänds även på lördag och söndag) om ni missade det. Han var väldigt rolig och bjöd på sig själv. Det mest oroande var när Linda frågade om han hade fått några erbjudanden från utländska klubbar och han svarade att inget seriöst hade kommit in ÄN. Vadå ÄN? Sitter han och bara väntar på att få lämna Elfsborg? Fast jag tror inte han drar till vilken klubb som helst, det måste ju vara något bra.

Nä som sagt, missa inte detta!!!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag tror Anders stannar i Elfsborg om han inte får ett seriöst anbud från en riktigt bra utländsk klubb i Italien, Spanien eller England.

2006-11-08 06:01  
Blogger ziriz said...

Ja, det är precis så jag känner också... Det måste vara en riktigt bra anbud där han garanteras få spela i ett hyfsat lag.

2006-11-08 08:46  
Anonymous Anonym said...

Alternativt var det ett guld som vart målet hela tiden. Kanske inte ens blir bra i längden om han är mätt... låter hemskt, men kan vara sant. Tror nog att han och Samuel rör på sig i vinter, utomlands. Gäller att leta mittfältare!

2006-11-08 15:51  
Blogger ziriz said...

Det är så synd att det lag som vinner allsvenskan alltid ska tappa flertalet spelare till nästkommande säsong. Då har laget ingen ärlig chans att hävda sig i de stora europacuperna, det blir som att bygga upp ett helt nytt lag. Inte konstigt att lag från Sverige gör så dåligt från sig ute i Europa!!

2006-11-08 17:33  

Skicka en kommentar

<< Home