ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

tisdag, mars 13, 2007

Tisdag morgon

Har inte uppdaterat bloggen på ett tag nu, men har haft influensa i ett antal dagar så det har inte riktigt vart läge för det. Vad är det som har hänt på Elfsborgfronten de senaste dagarna då?

Över 7000 biljetter sålda till hemmapremiären och ett stort intresse från malmöhåll. Hoppas att det blir lite tryck på biljetterna nu så att det blir fullsatt. Förstår verkligen inte folk som inte köpt biljett än, vad väntar de på?

Allt fler journalister och så kallade experter verkar vurma mer och mer för Anders Svensson i startuppställningen mot Nordirland. Snacka om att vända kappan efter vinden. Klart, flertalet skador har gjort att det inte finns så mycket alternativ kvar, men alla dessa positiva ord börjar nästan kännas lite obehagliga. Kan det vara för bra? JAG vet att Anders är outstanding, men att resten av fotbollssverige börjar inse det hör inte till vanligheterna.

Tänkte ju försöka ta mig till en träning den här veckan, men nu när jag mått så här risigt är det inte ett alternativ längre...synd...har inte skrivit någon träningsrapport på länge och börjar bli väldigt nyfiken på hur det ser ut i truppen.

Nu får jag hosta vidare...