ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

måndag, februari 26, 2007

Kvartsfinal mot FCK

Det blev den lottning som förmodligen de flesta hade önskat sig, i alla fall jag. Nu spelar det egentligen ingen roll hur det går i matchen, för om vi mot förmodan skulle förlora så blir det med hedern i behåll. Det måste väl ändå sägas att Elfsborg är lite av en underdog och pressen ligger på FCK, särskilt med tanke på den överkörning vi fick se mot Bajen i söndags. Hoppas nu bara att alla spelare är friska och på topp så att bästa möjliga fotboll presteras på plan.

Det ska bli härligt att se både Bella och Linderoth igen, nu får vi bara hoppas att Anders kan spela, med tanke på foten, så hela "pannbandsligan" ännu en gång kan finnas på en fotbollsplan samtidigt i Sjuhäradsbygden. Måhända i olika lag, men det kan vi godta för ögonblicket för om något år finns de med all säkerhet i samma lag ;)

Får nog ta mig till turistbyrån imorgon för att köpa biljett, så att man får hyfsade platser. Hoppas nu att fler strömmar till än tidigare i Royal League, men vi borde kunna mobilisera publik med tanke på motståndet.

Alla till Arenan på söndag klockan 17.00! För er utomsocknes finns ett fullgott alternativ i kanal 9:s tablå ;)