ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

fredag, juni 15, 2007

Ajdå! GAIS-Elfsborg 2-1

Vi hade bestämt oss för att se gårdagens match på PPV och när vi beställt matchen och satt oss framför tv:n så stod det att matchen var försenad. Jag trodde att det hade hänt något på Ullevi och att de fått skjuta upp matchen, men det var ju egentligen tv-sändningen som inte fungerade. Då rinde vi till Canal Digital för att säkerställa att de inte skulle debitera någon avgift och mycket riktigt så skulle den bli krediterad. Sändningen kom aldrig igång och det enda de kunde erbjuda var en eftersändning klockan 22. Då visste jag redan hur det hade gått och jag var egentligen bara intresserad av att se James Keenes första mål i allsvenskan, sen stängde jag av.

Det jag såg av matchen var inte särskilt upplyftande. Elfsborg hade väldigt svårt att få kontroll på bollen, både på grund av GAIS aggresivitet och med största sannolikhet på grund av Ullevis gräsmatta. Ja, mycket till gräs kan man inte kalla det. Monsterbilarna förra veckan verkar gräset inte ha tyckt om, för nu var halva planen stendöd. Hmm... Nu ska man inte skylla en förlust på underlaget, men när till och med GAIS målvakt skyller på att det var halt när han tappade bollen som föranledde Keenes mål så måste det betyda att spelet var aningen chansartat.

Nä, nu är det bara att glömma och gå vidare. Match igen på måndag mot Trelleborg och den får de inte förlora. Skönt att det är spel på arenan igen så att även träningarna förläggs där, det har blivit allt för mycket Ryavallen den senaste tiden ;)

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Keene gjorde sitt första mål i allsvenskan?

2007-06-18 10:01  

Skicka en kommentar

<< Home