ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

lördag, juni 02, 2007

Oj oj oj!

Eftersom min blogg endast ska behandla saker rörande Elfsborg så väljer jag att inte gå alltför djupt in på de tråkigheter som föranledde att domaren fick bryta matchen mellan Danmark och Sverige. Men jag måste ändå få hålla med om att domaren egentligen inte hade något annat val än att bryta, det går ju inte att acceptera att någon ur publiken ska få springa in och ta ett nacksving på domaren UTAN att säkerhetsvakterna lyfter en lilltå. Det var ju helt uppenbart att det inte gick att garantera säkerheten och vem vet vad som hänt om matchen fortsatt och Sverige hade gjort mål på straffen?? Jaja, nu är det upp till UEFA att reda upp detta, men det verkar som att Sverige med största sannolikhet kommer att bli tilldömda segern med 3-0.

Nog om det, tänkte bara kommentera lite om Anders insats. Ja...han var inte särskilt synlig i anfallsspelet, men det verkade nästan som att han fått lika mycket defensivt ansvar som Linderoth. Detta gjorde att han blev ganska osynlig, men han jobbade hårt i det tysta. Självklart mattades Anders av i andra halvlek, efter att ha sprungit kopiöst i första. Även den hjälp som mittfältarna fick av anfallarna i defensiven i första halvlek såg vi inte mycket av i andra och detta medförde att danskarna kunde dominera det centrala mittfältet. Därav den mediokra insatsen.

Det spelar mindre roll nu och istället är det bättre att lägga fokus på matchen mot Island på nationaldagen.