ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

fredag, maj 25, 2007

Träningsrapport

Oj vad stimmig dagens träning var. Den var belagd till Ryavallen och tydligen var det några skolor som hade, vad jag kan tänka mig, friluftsdag där samtidigt. Att det även var något hålligång på Arenan hjälpte en inte direkt till när man försökte koncentrera sig på vad som hände på plan.

I alla fall, det var några som fattades ur truppen. Griffit och Kurbegovic fanns inte med alls på träningen och Martin Andersson körde lite individuella övningar med sjukgymnasten. Han såg förvånansvärt pigg ut och gick obehindrat, så det borde inte ha varit en allvarligare skada, eller vad vet jag egentligen.

På grund av alla avbräck kunde inte laget köra med två elva-mannalag i det matchliknande spelet. Haglund hade därför valt att ha en trebackslinje i båda lagen. Det som är anmärkningsvärt är att han hela tiden hade två anfallare på topp, i inledningen Matte och Keene, sedan Sjöhage och Avdic. Sedan var det fyra man på mittfältet med Anders på vänsterkanten, Alex var den av de ordinarie mittfältarna som fick stå åt sidan. Självklart byttes det lite positioner efter ett tag, men det känns som att Haglund kommer att välja ett 4-4-2-liknande system mot Hammarby. Det kan även vara så att Haglund försöker finta bort oss för att inte avslöja startelvan, så vi får helt enkelt se hur det blir imorgon ;)


Som vanligt, dagen innan match, utförde de kvadraten. Bilden visar gruppen med de "äldre"...


...och här ser vi den "yngre" gruppen.


Martin Andersson går förvånansvärt obehindrat medan sjukgymnasten Andblad som vanligt mumsar på ett äpple ;)


Andersson blir masserad av Andblad i det onda låret.


Spelarna tar vätskepaus mellan övningarna.


Matte och Keene spelar tillsammans på topp.


Ishi dribblar sig förbi Alex som sedermera faller.


Alex förbereder ett inlägg till Sjöhage.


Haglund går igenom vilka spelare som ska byta lag och position.


De friidrottsutövande barnen omringar spelarna efter träningen för att få autografer.