ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

tisdag, juni 05, 2007

Träningsrapport inför cupen

Jag har besökt de två träningar som varit den här veckan och det jag kan konstatera är att det är en väldigt liten trupp att välja spelare från till matchen mot Mjällby imorgon. Igår tränade 14 utespelare och idag tillkom Keene och därmed var de 15. Martin Andersson är ju skadad och därför sprang han varv på varv på Ryavallens löparbanor, för att emellanåt utföra en del övningar med sjukgymnasten. Sjukgymnast Andblad fick även hoppa in för att fylla ut truppen när de skulle öva på försvarsspel och spelvändningar.

Det som är intressant att konstatera är att det förmodligen kommer att bli Karlsson och Griffit på mittfältet. Karlsson får alltså komma tillbaka till det centrala mittfältet efter att ha spelat vänsterback i ett par år. Av anfallarna att döma är det svårt att säga vilka som kommer att få starta, men det lutar nog lite åt Matte och Sjöhage, även om Sjöhage verkar ha det lite kämpigt.

Passet avslutades med fasta sitationer och de som följer med ner till Listerlandet kommer med största sannolikhet få se en del nya varianter.


Genomgång för att fastställa hur Mjällby spelar.


Martin Andersson utför övningar med sjukgymnasten.


Ishi försöker hänga med när Kurbegovic sätter fart.


Wiland fångar en lätt boll medan Andersson joggar i bakgrunden.


Haglund instruerar hur spelarna ska agera på plan.


Karlsson och Haglund i samspråk.