ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

fredag, juli 20, 2007

Lite kort från träningen

Anders deltog inte på träningen. Han kom in efter halva tiden med badtofflor på fötterna. Jag tror att han står över matchen. Likaså Matte, eftersom han inte ens fanns på plats på Ryavallen. Även Florén kommer nog att stå över då han körde rehab med Ilola. Glädjande nog var Abbas med igen.

Jag tror startelvan kommer att formeras med Mobaeck, Björck, August och Karlsson i backlinjen. Alex, Holmén, Avdic och Ishi på mitten och Bella och Keene på topp. Dock varierade Haglund på högerbacken och Martin fick spela där också. Då flyttades Mobaeck till vänstermittfältet.

Samarbetet mellan Keene och Bella ser inte hundraprocentigt ut för tillfället, men det gäller nog att ge dem ett par matcher ihop. Frågan är hur uppspelen ska fungera utan en naturlig target. Det gäller verkligen att spela bollen på marken på lördag, för i luftrummet är ju de två inte några giganter.

Haglund instruerade Avdic ganska rejält hur han skulle agera på mittfältet i olika scenarier. Till exempel om Holmén avancerade skulle han falla tillbaka och liknande.

Några avslutande bilder:


Andreasson besöker träningen och talar lite med Ishi.


Anders spanar in Florén och Ilolas rehabträning.


Wettergren agerar anfallare/target i en av övningarna på grund av för lite manskap.


Anders stretchar i sina otroligt snygga badtofflor!


Haglund samlar truppen för en avslutande genomgång.