ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

lördag, maj 08, 2010

Inför MAIF-IFE

Då var det dags för laget att ta sig an Mjällby på Strandvallen. En svår match på bortaplan.

Om man ska se till tvåmålsspelet på dagens träning kommer startelvan att se ut som följer: Florén, Karlsson, Wikström och Mobaeck i backlinjen. Nordmark och Anders på innermittfältet. Bajrami och Keene på kanterna och Ericson och Avdic längst fram. Dock sätter jag ett frågetecken på Emirs deltagande imorgon. Han klev nämligen av träningen efter denna övning och skakade lite på huvudet när han tog sig mot Ryavallens spelargång. Innan han gick ut ställde han sig på ena knäet och stretchade ut höftböjaren. Kan även ha varit ljumsken han tog sig åt.

Den som ersatte Emir i efterföljande inlägg och avslutningsövning var Hult. Frågan är om han i så fall ersätter Emir i startelvan också? Eller kan det vara så att Emir kände av något och klev av i tid för att spara sig till matchen imorgon?

På andra kanten började Larsson slå högerinläggen med Mobaeck för att sedan ersättas av Keene. Jag skulle därför tro att Keene får chansen från start till höger annars hade nog Larsson fått fortsätta på sin kant under hela övningen.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tack för rapporten. Hoppas Emir kan spela.

2010-05-09 10:52  

Skicka en kommentar

<< Home