ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

torsdag, oktober 26, 2006

Dags för match igen

Om ett par timmar är det dags för match mot GAIS, känns lite som att det är en ödesmatch. Lite vinna eller försvinna-vibes. Jag är väldigt pessimistisk och tror att Elfsborg inte kommer att vinna några fler matcher i år. Ingenting i deras spel de senaste matcherna tyder på det i alla fall, men de får jättegärna överraska mig med ett frejdigt anfallsspel.

Hoppas inte den analkande stormen ställer till det ikväll. Just för tillfället regnar det inte värst mycket och det har inte börjat blåsa. Spelet kan bli väldigt chansartat om det är alltför kasst väder.

Det verkar som att det kommer att vara ett ordinarie lag som Elfsborg ställer upp med. Kanske läge att överraska lite? Kanske ska Griffit starta istället för Lill-Alex? Spelarna får inte bli bekväma och tro att det inte spelar någon roll vad de presterar för de får starta ändå. Kan det bli för tryggt?

Det gäller att spela smart, inga gula kort om jag får be. Alldeles för många står på två för att man ska känna sig lugn.

Hoppas verkligen att Elfsborg får igång sitt anfallsspel idag, så att matchen på söndag mot Helsingborg inte känns helt hopplös så här på förhand.