ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

torsdag, juni 28, 2007

Jon till Toulouse

Verkar som att det näst intill är klart att Jon Jönsson flyttar till Toulouse. Frågan verkar vara när, hoppas han stannar ett par matcher till, så att vi i alla fall kan tacka av honom ordentligt innan han flyttar.

Jag har roat mig med att skriva och lägga in videoklipp av Jon på Toulouses supporterforum. Det konstiga är att det uteslutande blir klipp med mål, självklart kanske man inte sparar videos med bra tacklingar och försvarsspel, men det vet vi ju att han klarar av. Har försökt förklara lite av det för fransmännen. Skolfranskan kommer väl till pass när man försöker klura ut vad det är de skriver, själv svarar jag på engelska annars skulle det bli helt oförståeligt ;)

I alla fall, vi får lyckönska Jon och hoppas att han får massor av speltid. Han och Elmander kan ju föra laget ännu högre upp än i år ;) Då kanske även Lagerbäck får upp ögonen för honom och låter Jon delta i höstens EM-kvalmatcher.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Länka gärna till ditt inlägg på deras forum..

2007-06-28 21:53  
Blogger ziriz said...

Jag har skrivit ganska många inlägg, mest med länkar till videoklipp av Jon och lite översättningar från svenska tidningar.

Men här är en länk till tråden

http://forum.tfc.info/showthread.php?t=1312

du kan själv bläddra igenom den. Det har blivit rätt många inlägg det senaste dygnet och näst intill allt är på franska ;)

Det roliga är att tråden heter Jan Jönsson och det har varit värsta diskussionen om vad han heter, men nu verkar de vara överens om att han heter JON.

De är verkligen inte bra på engelska. När jag skrivit ett inlägg på engelska är det nån annan som får översätta till franska. Tihi ;)

2007-06-29 08:28  

Skicka en kommentar

<< Home