ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

måndag, juni 25, 2007

Tankar från träningen

Tänkte endast sammanfatta det mest intressanta från träningen. För det första saknades Mobaeck. Hmm...rätt underligt, men jag har en teori om vart han kanske kan vara. På en U21-match för ett par månader sen såg jag honom sittandes på läktaren tillsammans med en tjej som var gravid. Jag förmodade då att det var hans fru och kan det vara så att barnet ska komma/har kommit, eller är det bara en vanlig sjukdom som spökar. Vad vet jag, men det ska väl mycket till att en hyfsat ordinarie spelare ska missa träningen dagen innan match.

Startuppställningen imorgon kan jag inte säga något definitivt om eftersom de inte har tränat med "riktiga" lag någon gång inför matchen mot BP. Vad jag tror är i alla fall att Haglund kommer att fortsätta med två anfallare, förmodligen Matte och Keene (förresten såg Keene väldigt het ut på dagens träning, hoppas det blir lite proppen ur imorgon). Sedan tror jag att de formerar mittfältet på samma sätt som mot Trelleborg, utan en naturlig vänsterkant. Idag tränade de nämligen avslut med inlägg växelvis från höger- och vänsterkanten. Till vänster var det Florén och Karlsson som alternerade inledningsvis, efter halva tiden fick Florén byta med Bajrami. Kan det betyda att Karlsson är den som får Haglunds förtroende? Alex fick istället byta plats med Avdic så att han fick spela anfallare och då jämte Matte, som tidigare kört jämte Keene som i sin tur fick spela bredvid Sjöhage. Detta tyder väl på att Alex kommer att få hoppa in i anfallsposition i slutet av matchen för att springa sönder ett tröttkört BP. Högerbacksplatsen är ju lite knepigare med tanke på att Mobaeck inte var där idag, kanske får vi se en återställd Andersson på den positionen.


Passet inleds med teknikövningar...


...för att sedan övergå i den sedvanliga kvadraten.


Den andra kvadratgruppen.


Karlsson i en snabb vändning.


Eres bröstar bollen.


Haglund går igenom taktik med hjälp av koner.


Alex och Matte bildar anfallspar.


Keene laddar för skott i det avslutande smålagsspelet.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tack för att du fotar Elfsborgsläktaren när vi har tifon osv. Det uppskattas alltid att få se hur det ser ut ifrån olika vinklar. Fortsätt gärna med det på de matcher du går på. Tack på förhand!

2007-06-28 18:17  
Blogger ziriz said...

Absolut! Fortsätt med bra tifon ;)

2007-06-28 18:56  

Skicka en kommentar

<< Home