ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

lördag, juli 21, 2007

Djurgården-Elfsborg 2-1 :(

F*n i h*lv*t*! Tappa på slutet! Herregud! Ahhh....vad irriterad jag är!!!!!!!!!!!!!! På två hörnor på slutet lyckas Djurgården göra två mål. Innan i matchen hade de ingeting. Ingenting! Stört att han 14-miljonersmannen får göra det första målet för DIF. Han ligger ju ner och fejkar skada och plötsligt flyger upp och sätter bollen i mål. Hmm!

Jag tycker inte riktigt våra ytterbackar skötte sig så bra i matchen. Särskilt Mobaeck var alldeles för darrig på kanten och tog ett antal felbeslut som resulterade i farligheter.

Även irriterande av Haglund att satsa så defensivt på slutet, men vad hade han att byta in när spelarna blev trötta? Martin hittade väl inte riktigt sin position i försvarsspelet på slutet, han kunde väl tagit över Mobaecks kant. Det var ju ändå där som Djurgårdarna anföll.

Avdic och Holmén klarade sig hyfsat på mitten, men på slutet hade man ju önskat att de kunde ha hållt i bollen lite, istället för att bara tjonga.

Gôtt att Bella fick göra mål, men det spelade ju ändå ingen roll så här i slutändan.

Det var på slutet man kunde se frukten av alla skador, det fanns helt enkelt inga rutinerade spelare att byta in. Bajrami stärkte ju inte direkt sina chanser att få starta. Vad åstadkom han egentligen? Tappade boll mest, tyckte jag. Men vad ska man egentligen begära av en ung, oerfaren spelare? Kul att Griffit fick några minuter på slutet, det borde vara lite skönt för självförtroendet i alla fall. Dock uträttade han väl inte så mycket, men det kunde man väl inte direkt begära heller eftersom han aldrig nåddes av bollarna.

Nä, att det saknades nyckelspelare märktes inte av i startelvan. Det var på slutet när Djurgården tryckte på som man verkligen saknade en lugn och trygg Anders.