ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

tisdag, juli 24, 2007

Träningsrapport inför CL-matchen

Dagens träning hade lockat ett otal journalister och fotografer till Arenan. De stod och väntade på spelarna i spelaringången och när Haglund kom ut schasade han upp dem på läktaren och sa att detta var en arbetsplats och de ville inte bli störda. Till och med Janne Hansson satt på läktaren och betraktade spelarna. TV4:s fotograf filmade en del så jag tror det kan vara ett reportage i dagens sändning.

Själva träningen var inte särskilt dramatisk, förutom att en del spelare fick armbågar i huvudet av sina kamrater. Värst drabbad blev Holmén som fick kliva av, men efteråt såg jag att Haglund var framme och frågade hur det var med honom och han verkade svara att det var okej. De utförda inga övningar som kan avslöja en startelva, så där har jag inget att säga. Anders, Matte och Florén var alla tillbaka i träning och verkade inte hämmas av några skador.

Passet avslutades med att anfallarna utförde skottövningar. Det verkade bli en tävling av det och vilken maratontillställning det blev. Matte var den som satte flest mål och sedan kom Denni. Keene och Bella fick skiljas åt genom en duell, och när Bella sköt i mål, så gjorde även Keene det. När Bella missade gjorde Keene det också. Till slut tröt väl tålamodet och det fick avgöras på straffar. Bella satte sin första straff och sedan var det Keenes tur, men då var Wiland på tårna och kunde rädda den. Bella skrek ut sin glädje av att inte förlora.


Bella in action i gris (eller vilket djur det kan har varit, både en apa och ko skymtades nämligen).


Passningsövningen som dominerade dagens träning.


Ilola rehabtränar för fullt, här med boll.


Ett kravallstaket monterades på bortaläktaren för att skärma av där det inte fanns stolar.


Holmén verkade vara lite halvgroggy efter smällen i ansiktet.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej.
En sådan här sida har jag saknat.
Bra jobbat.

2007-07-24 17:15  

Skicka en kommentar

<< Home