ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

lördag, maj 15, 2010

Inför GAIS-IFE

Då var det dags för sista vårmatchen i allsvenskan innan VM-uppehållet. Jag var intresserad av Martin Ericssons status och om Anders var tillbaka i träning. Ericsson provade att delta i kvadraten, men avbröt och klev av Ryavallens matta. Därmed är det högst osannolikt att han kan spela mot GAIS imorgon.

Det var skönt att se Anders tillbaka i träning och troligtvis i startelvan imorgon. Anders fick spela offensivt för båda lagen i tvåmålsspelet, alltså han deltog i anfallsspelet när respektive lag anföll. Därför får jag en känsla av att han tar Ericssons plats i startelvan. Alltså en lite mer offensiv roll än vi är vana vid.

Vad jag kunde utläsa av de andra positionerna för startelvan imorgon är att Lans får fortsatt förtroende tillsammans med Wikström på mittbackspositionerna. Sedan Florén och Karlsson utanför dem. Bajrami tar vänsterkanten och jag tror att Keene kommer att få förtroendet till höger. Nordmark och Mobaeck tar hand om det defensiva och den självklaraste av dem alla, Avdic, på topp.

En annan glädjande nyhet var att se att Ishi kunde delta på uppvärmningen och kvadraten. Första gången jag sett honom göra det på länge.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tack för träningsrapporten, det är alltid lika intressant att läsa den!
Målvaktsspelet på träningarna hur är det?

2010-05-15 15:46  
Blogger ziriz said...

Ja, vad ska man säga. Har inte följt det så noga. Svårt att bedöma sådant på träning, utan det är i riktiga matcher som målvakterna sätts på prov.

2010-05-16 09:07  
Anonymous Anonym said...

Du ser inga träningar nu under uppehållet?

2010-06-29 10:13  

Skicka en kommentar

<< Home