ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

onsdag, september 20, 2006

Ikväll gäller det

Bara 10 timmar kvar till match. Vet inte om jag ska känna mig orolig. I dagens pappers-BT kunde man läsa att ingenting egentligen talar för att Häcken ska vinna, men det är i sådana tillfällen som de har ett rejält skrälläge. De har absolut ingen som helst press på sig, det är det som kan göra en lite orolig. Idag måste Elfsborg visa effektivitet i avsluten, eftersom det kanske inte blir så många klara lägen. Om Häcken spelar som de gjorde mot AIK, med ett väldigt lågt försvar, gäller det att sätta lägena när de väl dyker upp.

Vad kul att Elfsborg U21 vann DM-finalen mot Norrby. Tydligen var det inte så många målchanser i matchen och Elfsborg lyckades göra ett mål i slutsekunderna av ordinarie matchtid. Denni Avdic gjorde målet.

Sedan kunde man även läsa i BT att Anders och Mathias Svensson har köpt mark vid Viardessjön, mellan Viareds sommarstad och Lyckebo. Ett ganska stort område som, efter att de förmodligen själva bygger hus/sommarstuga, de kanske kommer att stycka av för att sälja till andra intressenter/andra spelare i laget. Kanske en liten Elfsborgs-by?