ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

måndag, september 18, 2006

Snart match igen

Bara två dagar kvar till nästa match. Denna gång är det Häcken som bjuder på motstånd på Rambergsvallen. Jag hade ju hoppats att Hisingslaget skulle ta sig i kragen igår och det lyckades de nästan med. AIK var tvungna för att förlita sig på en, i mina gula ögon i alla fall ;), inte helt klockren straff. Så det var en kämpainsats av Häcken, som jag hoppas kan sitta i benen till matchen mot Elfsborg.

Undrar om Hasse Berggren kommer att vara lika taggad i den här matchen som den i våras. Han har ju inte varit särskilt bra den senaste tiden, men om han får starta mot Di Gule kommer han säkert att sätta ett par mål. Bara för att jävlas... Nä, men allvarligt. Nu är det upp till bevis. Kommer Elfsborg att klara av att ligga i topp? Vi kanske kommer att ligga på tredje plats efter denna allsvenska omgång, för IFK kan gå om oss om de gör mer än fyra plusmål mot Örgryte. Är det dags för det obligatoriska raset i slutet av säsongen?

Det gäller att få igång målskyttet nu, det räcker tydligen inte att bara spela snyggt och ha ett spelövertag. Målen och därigenom poängen är det enda som räknas i slutändan. Mycket floskler nu...