ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

fredag, oktober 06, 2006

Landslagsuppehåll

Det har inte funnits så mycket att skriva den senaste tiden med tanke på landslagsuppehållet. För ett par dagar sedan skrev Expressen en intressant artikel om Jon Jönsson som kan vara kul att läsa.

Sedan så har det ju blivit klart att Sverige får arrangera u21-em 2009 och Borås Arena blir en av värdarenorna. Det står även klart att Sveriges grupp kommer att spela i Skåne, men vi får väl hoppas på andra storländer så att vi kan få se några intressanta matcher här. I BT kunde man även läsa att de hade funderingar på att bygga om alla platser på arenan till sittplatser,med tanke på att ståplatser inte är tillåtet vid internationella arrangemang, men att nu när det är klart att Sverige inte kommer att spela gruppspel här är det inte säkert att det kommer att finnas ett så stort tryck efter biljetter. Vi får väl se hur det blir med det i slutändan.

Det ska bli kul att se hur de kommer att ordna med gräset som provisoriskt ska läggas på plasten. Jag har personligen mycket svårt att se hur det kommer att fungera. Kommer inte gräset att släppa? Det måste ju vara förankrat i något... Jaja, det finns nog expertis som har en lösning på det...