ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

söndag, oktober 01, 2006

Inför Elfsborg-Öster

Imorgon är det dags för match igen. Mot Öster. Hur känns det egentligen? Är inte alltför nervös, kanske borde jag vara det om man ser till matchen mot dem i våras. Men Elfsborg har utvecklats sedan dess och denna matchen borde vara en munsbit om man ser till tabelläge och dylikt. Fast det är klart, Häcken vann mot Gefle idag och ryckte lite i botten, så då är det extra viktigt för Öster att ta poäng för att inte bli helt avhängda. Frågan är ju om de kommer att toksatsa framåt igen, med tanke på att deras försvar inte har varit det bästa i ett antal matcher? Det gäller helt enkelt för Elfsborg att sätta sina lägen, för det känns som att Öster kan göra några mål.

**********************************************************************

Det är många Elfsborgare som har tagit sig upp på diverse listor, bland annat i DN och i Aftonbladet, den senaste tiden. Ishi har även hamnat på plats 3 i Anrells "veckans tio hetaste sportprofiler" med motiveringen:

3 Stefan Ishizaki
Den gamle AIK:aren som mest nötte bänk i Norge har visat sig vara en av allsvenska ledarlagets allra viktigaste kuggar med ledning i assistligan som en av meriterna. Gjorde ett sanslöst vackert mål mot Örgryte.


Kul för honom! Det är egentligen rätt konstigt att han inte är uttagen till landslaget. Fast det är ju bra för Elfsborg att han inte är det, med tanke på att han kan koncentrera sig på allsvenskan och inte slita ut sig i landskamper.