ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

tisdag, september 26, 2006

Upp i topp

Vad härligt! Elfsborg vinner en kämpainsats mot Örgryte ikväll (2-0). Inget skönspel, men de maler sönder göteborgslaget. Ishi, vilken skön spelare! Har varit lite tveksam till hans insatser i början av säsongen, men vilken storspelare han har utvecklats till ju närmare slutet vi har kommit. I match efter match överglänser han till och med Anders Svensson. Han borde få en chans i landslaget snart, det har han snart tjänat ihop till.

Att sedan Hammarby lyckas vinna stockholmsderbyt mot AIK på Råsunda är nästan för bra för att vara sant. Jag lyckades se andra halvlek av matchen och AIK lyckades med absolut ingenting. Inte en enda passning gick rätt och de vann inga som helst närkamper. Om man bara hade sett den här matchen i allsvenskan skulle man inte kunna tro att det är AIK som har lett tabellen stora delar av sensommaren. De spelade verkligen urdåligt! Undrar om det stora raset är i antågande för dem nu, eller lyckas de ta sig kragen och vinna mot Örgryte nästa match?

Nu leder Elfsborg allsvenskan på samma poäng som AIK, men med 4 plusmål, vilka kan vara väldigt viktiga i slutändan. Hihi...

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

VI SKA VINNA VI SKA VINNA SM-GULD!!!

2006-09-27 20:09  

Skicka en kommentar

<< Home