ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

tisdag, september 26, 2006

Inför Elfsborg-Örgryte

Ja, vad ska man skriva. Har inte haft någon riktig inspiration den senaste tiden, men nu är det i alla fall dags för match. Det gäller verkligen för Elfsborg att vinna denna match mot Örgryte, nu när resultaten i de andra matcherna i omgången har gått lite deras väg. Jag är lite orolig, för Örgryte kämpar ju för sin existens och då kommer de säkert att spela med ett lågt försvar och endast satsa på kontringar. Om Ailton har en bra dag kan de ju ändå lyckas sätta dit ett par mål.

Det ska bli kul att se hur Elfsborgspelarna lyckas ta sig an den forna lagkamraten Strömberg. De får stressa honom rejält så att han sparkar upp bollarna på läktaren som vanligt.

Det verkar som att det ska bli ganska mycket folk på arenan, över 10.000. Det är väldigt bra för att vara mot ett lag som Örgryte. Det är ju inte direkt så att vi är bortskämda med bra publiksiffror match efter match, om man ser till tidigare år. Men nu när vi är ett topplag är det väl inte mer än rätt att det finns folk som vill se den bästa fotbollen i Sverige.