ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

lördag, juli 28, 2007

Träningsrapport

Få spelare deltog på dagens träning, bara 16 utespelare. Ilola var självklart inte med, han rehabtränade ihop med Anders vid sidan om. Anders såg helt okej ut, haltade inte alls. Kanske är det en säkerhetsåtgärd för att inte råka förvärra något och kanske kan han spela i Ungern. Vi får hoppas i alla fall. Matte joggade runt på Ryavallens löparbanor ensam. Vet inte riktigt vad jag ska säga om honom för han har ju en lite stel och krokig löpstil, men han såg aningen hämmad ut av foten. Dock sprang han ett otal varv, så hans vridna fot kanske hinner läka tills nästa vecka.

Det som förvånade mig mest var att Ishi inte fanns med på träningen. Därför blev jag lite överaskad att en grupp med japaner utrustade med videokameror och dylikt i högsta hugg äntrade Ryavallen. Jag förmodade då att de kanske var ute efter just Ishi, med tanke på hans påbrå. När de hade riggat upp videokameran och tagit ett otal stillbilder på de övriga spelarna som tränade för fullt kom Ishi in från Ryavallens innandöme. Då blev det fart på japanerna och man riktigt såg hur de lyste upp i ansiktet. De sprang nästan fram till Ishi och hälsade på honom. Jag tror att de skulle göra en tv-intervju och förmodligen gick de in på Arenan för att utföra den, för de pekade åt det hållet och tog sedan sin utrustning och tillsammans med Ishi lämnade de Ryavallen. När de gick ut såg jag att Ishi hade vanliga joggingskor på sig och han tycktes halta en aning. Ajaj, inte en spelare till som är skadad :( (Ser nu att officiella skriver att det inte finns några nya skador i truppen, så allt är väl bra med Ishi. Lite anmärkningsvärt är det väl ändå att han inte deltar på träningen och istället intervjuas(?) av Japansk TV.)

På själva träningen hände inget särskilt. De övade på snabba omställningar, för att sedan avsluta med lite matchliknande spel på liten plan.


De 16 som deltog idag värmer upp.


Anders och Ilola kör lite passningar under Andblads vakande öga.


Japanerna är snabbt framme och hälsar på Ishi.


Diskussion om vart intervjun ska äga rum.