ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

onsdag, augusti 08, 2007

Elfsborg-Debrecen 0-0

Då var det klart!!! Valencia nästa!! Vad laget kämpade idag, riktigt härligt att se insatsen. Klart, det var inget skönspel, men det hade jag inte räknat med heller. I mitten av andra halvlek såg det ut som Ishi stod kräktes, i alla fall stod han nedåtböjd spottandes. Han hade verkligen sprungit och verkade vara helt slut, men han fick inte byta. Istället var det Anders som byttes ut i mitten av andra halvlek till förmån för Avdic. Dock fick han en smäll och tvingades byta på slutet. Tråkigt!

Jag tyckte att Matte ska hyllas lite extra. Man märker tydligt hur Elfsborgs anfallsspel blir mycket bättre när han stångas där uppe och håller i bollen. Även han var helt slut och gick och stretchade vaderna på slutet.

Situationen där Debrecen hade en boll inne i mål och blev avblåsta var en aning tveksam. Wiland var inte med där. Men om man ser till resten av situationerna i matchen så var det en solklar frispark. Domaren hade en förkärlek att blåsa vid varenda närkamp, oavsett om det var spel på boll eller inte. Riktigt låg nivå höll han. Därför är det inte heller så konstigt att han delade ut så mycket gula kort.

Nu är det Valencia som väntar på tisdag. Hoppas Elfsborg får med sig ett hyfsat resultat därifrån, så att matchen här i Borås inte blir avslagen, med Valencias B-lag på plan.