ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

torsdag, augusti 02, 2007

Träningsrapport

Som väntat fanns inte Anders på plats på Arenan idag. Han ska ju genomgå någon specialbehandling med akupunktur eller nåt för sin ljumske, i alla fall skriver medierna det.

Något som är glädjande istället är att Jari kunde delta på alla inledande övningar, bland annat kvadraten. Nu ska det väl inte dröja så länge innan han kan delta för fullt på träningarna.

Matte verkar vara redo för spel. Han deltog på hela träningen utan att se besvärad ut alls av sin fot. Att döma från den taktiska träningen verkar det som att han ska starta på lördag. Dock blandade Haglund lagen rätt friskt, så helt säker kan man aldrig vara.

Keene fick en smäll i det avslutande tvåmålsspelet och var tvungen att bryta. Han verkade ha väldigt ont, men Andblad var framme snabbt och tittade till honom. Däremot gav han ingen behandling så det var säkert bara en stämpling eller något liknande, som mest gjorde ont för stunden. Sedan kunde Keene ställa sig upp och gå av planen för egen maskin.

Själv kommer jag att missa matchen på lördag på grund av ett bröllop i Stockholm, jag får nog förlita mig på några sms från vänliga själar om hur det går i matchen.


När Wettergren ropade "byte" skulle spelarna byta kvadrat och de som var långsammast fick börja jag i mitten.


Wettergren och Matte i samspråk.


Jari deltog till viss del i de ordinarie övningarna för att sedan gå över på rehab.