ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

söndag, augusti 26, 2007

Elfsborg-Helsingborg 0-0

Jag hade en ganska dålig känsla inför gårdagens match och mycket riktigt lyckades inte Elfsborg vinna. Helsingborg hade de vassaste chanserna i första halvlek, medan Elfsborg hade sina i andra. Särskilt Avdics nick i ribba, stolpe, mållinje var riktigt nära. Sedan straffsituationen med Bella som blev kvällens snackis.

Den taktiska dispositionen som laget övade på innan match var att ha Karlsson väldigt högt i plan vid anfallsspel, nästan som vänstermittfältare med en trebackslinje bakom honom. Detta föll väl inte helt väl ut och när Ishi blev skadad i slutet av första gjorde Haglund en omdisponering i andra halvlek, med Alex in på vänsterkanten för att sedan dra ner Bella som högermittfältare. Som sagt uteblev målen även med denna uppställning, men spelet fungerade aningen bättre.

Nu ska det bli spännande att se hur Haglund väljer att ställa upp på onsdag mot Valencia. Jag röstar för en superoffensiv. Det är ju inte så att laget har något att förlora, för det är bara framåt som gäller. Sedan att det blir några mål bakåt gör väl inte så mycket, bara Elfsborg visar viljan och intentionen till bra spel.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag håller med. SUPEROFFENSIV! Gefle är inte bra nu och fegar vi kommer guldet att smälta bort. Vill gärna ha Avdic från start nånstans.

2007-08-26 22:26  

Skicka en kommentar

<< Home