ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

lördag, augusti 11, 2007

Träningsrapport

Idag stod Avdic över träningen och småjoggade mestadels runt planen, dock var han med en stund i avslutningsövningen på slutet. Anders fanns inte ens på plats på Ryavallens matta, kanske var det akupunktur som gällde.

Martin Andersson var tvungen att avbryta efter uppvärmningen. Jag tyckte det såg ut som han tog sig åt baksidan av låret. Hoppas han hann avbryta i tid och att det inte var något alltför allvarligt :(

Matte såg lite hämmad ut. Han inledde med att jogga för sig själv för att värma upp och anslöt sedan till övningarna när han kände sig redo. Konstigt att han fått så ont igen. I torsdags på Bo Kaspers-konserten såg han inte ut att halta något ;)

Bajrami såg ut att vara rejält på hugget. Kanske ser han sin chans att i alla fall få ett inhopp mot Valencia. Vilken spelare skulle missa en sådan chans?

Huvuddelen av träningen bestod av tvåmålsspel med sex utespelare i varje lag. De spelade ett otal korta matcher, först med det laget som inte spelade som "väggar" och sedan möttes lagen i var sin match utan "väggar". Det blev inte särskilt många mål. Jag tycker Bella missar oroväckande mycket i sådana här matcher, inte riktigt i form än kanske. Bajrami däremot gjorde nog minst två mål, om jag inte missminner mig.


Matte joggar för sig själv medan resten värmer upp i bakgrunden...


...sedan byter han till fotbollsskor för att kunna delta i övningarna.


Massören Tommy känner lite på Martins onda lår(?).


Avdic kom in på Ryavallen efter en stund och joggade runt planen.