ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

söndag, augusti 12, 2007

Sista träningen innan avresa till Valencia

Börjar med den dåliga nyheten och det är att Martin Andersson inte kunde delta idag. Han joggade lite för sig själv och gick sedan in när de andra skulle köra kvadraten. Vi får väl se om han ens åker med till Spanien, hinner han bli bra tills på tisdag?

Glädjande var att resten av truppen verkade vara redo för spel. Anders verkade inte hämmas nämnvärt av sin skada och Matte såg bättre ut. Om man ser till den taktiska dispositionen som Haglund gick igenom kommer vi att få se ett defensivt lag, men annat hade man väl inte räknat med. Först gick de igenom försvarsspelet och då såg uppställningen ut som följer: Karlsson, August, Björck och Mobaeck i backlinjen, Alex, Anders, Holmén och Ishi på mittfältet, Matte som släpande forward och Keene på topp.

När de sedan gick över till helplan och även övade anfallsspel bytte Haglund en del; Florén med Karlsson, Bajrami med Alex, Bella med Keene och Jari med Matte. Jari flyttades dock ner jämte Anders och Holmén befann sig lite längre fram. Är det möjligt att Bajrami har en liten chans till i alla fall ett inhopp. Jag skrev ju igår att han verkade väldigt het med ett antal mål, så kanske lönade det sig att visa upp sig igår.

Det fanns en person på Ryavallen idag som jag inte kände igen. Han verkade tala mest det medicinska teamet. Kan det ha varit Leif Swärd? Kanske var han och tittade till Anders ljumskar, och de andras skavanker, en sista gång. Detta är rena spekulationer från min sida. Tog även en bild, kanske är det någon som känner igen personen i fråga?




Ledningsteamet övervakar spelarna.

4 Comments:

Blogger Röd Guling said...

Det där är Siewert Öholm.

2007-08-12 23:12  
Anonymous Anonym said...

Det är Bengt Pettersson, Elfsborgs lagläkare.

2007-08-13 11:03  
Anonymous Anonym said...

Tycker inte Andersson är ett avbräck. Ser inte hans kvalitéer, sällan någon adress på hans passningar, känns panikartat så fort han är nära bollen. Men jag blir gärna upplyst!? För mig är Florén eller Mobaek före honom alla dar i veckan. / visby

2007-08-13 14:02  
Blogger ziriz said...

Ok, läkare var det i alla fall. Då var jag inte helt ute och cyklade ;)

2007-08-13 22:36  

Skicka en kommentar

<< Home