ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

onsdag, augusti 29, 2007

Elfsborg-Valencia 1-2

Vilken kämpainsats av killarna! De verkligen slet och slet hela matchen igenom. Jag var nästan säker på att de var helt slut i pausen, med tanke på hur alla sprang på plan, men i andra halvlek sprang de nästan ännu mer. Självklart tog inte Valencia ut sig på något sätt och när de fick det tidiga ledningsmålet kanske man hade trott att Elfsborgsspelarna skulle ge upp totalt, men de fortsatte oförtrutet och bjöd oss i publiken på en underbar inställning.

Härligt att Alex fick göra målet, det måste stärka hans självförtroende och kanske kan han hitta formen igen. Avdic var stundtals lysande, hoppas han får chansen oftare nu när Holmén ska säljas (till Bröndby verkar det som).

Jag har nog aldrig sett Elfsborg så här offensiva, verkligen en superoffensiv på slutet. Alla anfallarna var på plan samtidigt. Man såg dock att de inte har tränat så mycket på den uppställningen för ibland verkade det som de sprang lite i vägen för varandra. Synd att de inte kunde trycka dit tvåan, det fanns ändå en del chanser. Kanske inte så många som man kunde ha hoppats, men Valencia är ju ändå ett försvarsstarkt lag. Det var kanske inte helt oväntat att Valencia kunde göra ett segermål på slutet, när Elfsborg bara tänkte framåt. Spelar ju inte så stor roll egentligen vad resultatet blev.

Väldigt synd om Mobaeck. Det såg ut som en baksida lår igen. Hur många spelare ska råka ut för samma skada i höst?

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag var också mycket impad av Avdic. Även Keene imponerade med sitt fighterhjärta. Synd att dom inte vann, det var rätt nära. Iaf. ska dom känna att hedern är upprättad!

2007-08-29 23:56  
Anonymous Anonym said...

Alla var fantastiska. Keene och Avdic extra bra. Jag tyckte också att Florén var fin fin. Martins superoffensiv i slutet var inte fel heller. Skitbra. Dom smällde på bra. Mattes dubbeldobb var en fröjd att se. Grabbarna lärde sig massor och jag ser fram mot kommande europaspel.

2007-08-30 10:57  

Skicka en kommentar

<< Home