ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

måndag, september 03, 2007

Gefle-Elfsborg 2-2

Hade en obehaglig känsla i magen inför matchen. Gefle borta verkar alltid innebära obehagliga känslor i magen. Mycket riktigt var känslorna befogade. Elfsborg slarvade något fruktansvärt i uppspelsfasen och Gefle kunde göra det Gefle är bra på, nämligen kontra. Första målet är en bjudning från August och vid deras andra mål är det Matte som borde få assisten, snyggare framspelning får man leta efter.

Det var Anders som inledde Elfsborgs målskytte. Efter en hörna av Ishi, som sedan skarvades av Matte, kunde Anders omarkerat nicka bollen i mål. Elfsborg hade chanser att göra fler mål men det var okoncentration i avsluten. Därför kändes det som att matchen skulle vara förlorad, men Matte fick sista ordet. Ett inlägg från Ishis känsliga höger sparkades i mål genom en äkta cykelspark av den aviga Svensson. Drömmål kanske man skulle kunna kalla det om inte uttrycket blivit så urvattnat av kvällspressen.

Nä, det jag kommer att komma ihåg från matchen är det oerhörda slarvet som innebar att de gulfärgade inte kunde återvända hem med tre poäng.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

skandal. dom ska ju bara vinna en sån här match. å spela sitt spel.. å inte anpassa sig efter motståndarna. måste ju ha lite speed där framme. ständigt denne avdic, enligt mig har inte vart bra på länge nu. ändå får han chansen.. menmen.. blev ju ingen förlust. nu har dom press igen att inte förlora när dom möter ica.

2007-09-03 21:38  
Anonymous Anonym said...

På tal om uppspelsfasen så såg det ut som att dom hade långbollsorder vilket är märkligt och helt idiotiskt. Nästan alla bollar går ju förlorade då. Mycket bättre och enklare om Anders eller Ilola går ner och möter bollen i mitten. Det är väl dom som ska fördela vidare och inte August och Björk. Helt fel taktik idag.

2007-09-04 00:04  
Anonymous Anonym said...

Avdic inte varit bra på länge? Han var riktigt bra i den föregående matchen mot Valencia. Men du såg väl inte den? Satt i bästa fall hemma i den trygga soffan och gnällde...

2007-09-04 23:03  
Anonymous Anonym said...

bra å bra.. att han gör nån fint lr så i en match.. räknas väl inte? lr. han måste iaf höja sin lägsta nivå. enligt mig iaf. sen får du tycka va du vill. jag va där å såg matchen... så kom inte å skriv en massa. får gärna höra av dig om du vill prata lite fotboll.. istället för att sitta bakom datorn å vara spydig..

2007-09-05 16:17  

Skicka en kommentar

<< Home