ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

fredag, september 07, 2007

Ytterst kort från träningen

Egentligen har jag inte så mycket från dagens träning, för jag hann bara med att se uppvärmningen och första övningen, vilken var en gigantisk kvadrat. Alla utespelare som fanns tillgängliga på plats, 12 st, var med och det var tre som jagade i mitten, samtidigt som det fanns ett passningsalternativ i mitten.

Jag tyckte det var förvånansvärt få som deltog. Självklart har vi en del som är ute på landslagsuppdrag; Anders, Wiland, Denni och Ilola. Sedan joggade Matte omkring för sig själv och gjorde lite övningar. Efter ett tag släntrade ytterligare tre spelare in på Ryavallen; nämligen Björck, Mobaeck och Falken. De joggade varv på varv runt på löparbanorna. Har inte hört någonting om att Björck skulle varit skadad, men tydligen kunde han inte delta i de vanliga övningarna. Nu när jag tänker efter såg jag nog inte Alex heller...alltså var det en väldigt liten trupp som befann sig på den gröna gräsmattan.

Vet inte om detta gav något egentligen, bara en liten uppdatering om hur det står till i truppen.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Björck har problem med ett knä och är osäker för spel mot IFK på lördag enligt Wettergren

2007-09-09 20:18  
Blogger ziriz said...

Ok...hmm...finns det några försvarsspelare kvar då? Hoppas Mobaeck är spelklar i så fall, så att Martin kan ta klivet in i mitten...

2007-09-09 22:59  
Blogger Jonas Kinander said...

Jo, hoppas på det. Är inte säkert att han är borta mot IFK så det bästa är ju om han är spelklar tills dess.

Wettergren var med på sposorresan till EM-kvalet i helgen och sa detta med björck då. Har inte kollat upp det nåt noggrannare men eftersom Björck stod över tränngen idag så verkar det ju vara nåt strul med knät ivf.

2007-09-10 00:17  

Skicka en kommentar

<< Home