ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

torsdag, september 20, 2007

Dinamo Bukarest-Elfsborg 1-2

Va gôtt!! Jag hade bara blivit glad för mål på bortaplan...men vinst till och med, med två bortamål. Ser riktigt bra ut inför returen. James Keene var riktigt bra i första halvlek och gjorde båda målen. Det första var väl lite toffligt, men det andra var ett stenhårt skott rätt upp i nättaket från en näst intill omöjlig vinkel.

Måste klaga lite på försvarsspelet vid fasta situationer. Självklart var det en hörna som föranledde rumänernas mål. Björck missbedömde bollen och Dinamo kunde ta ledningen tidigt i matchen. Skönt då att Keenes replik kom efter två minuter, annars kunde det ha blivit riktigt tungt. Dinamo tryckte på i perioder och emellanåt såg det ut som Elfsborg hade ett handbollsförsvar, men Rumänerna skapade inte många lägen i spelet. Däremot var det nervöst vid varje fast situation nära Elfsborgs straffområde och det blev det många av. Domaren var väldigt petig och blåste för minsta lilla närkamp...

Vad var det med Mobaeck idag? Har nog inte sett honom SÅ dålig på länge. Han lyckades knappt med något och slog bort många passningar. Tur då att resten av laget skötte sig hyfsat bra.

Ska bli riktigt kul i hemmamötet...Detta borde ju även sätta lite fart på biljettförsäljningen.