ziriz värld: IF Elfsborg

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om IF Elfsborg

torsdag, oktober 04, 2007

Elfsborg-Dinamo Bukarest 0-1

Det var var väldigt länge sedan jag kände sån här glädje för fotboll och särskilt då Elfsborg. Den kräftgång vi upplevt i allsvenskan den senste tiden har ju inte gett sådana här stunder. Även om vi förlorade matchen idag så vann vi kampen över två matcher. Så jäklans skönt!! Aaahhh... Vet inte vad jag ska skriva...är bara så GLAD!

En riktig kämpainsats av killarna. Trodde ändå att rumänerna skulle vara bättre än de var, men egentligen hade de väl inte så många målchanser. Friläget på slutet var ju det farligaste om man bortser från straffen, men annars var det nog Elfsborg som hade de vassaste målchanserna och förtjänade verkligen att gå vidare. Ja, straffen ja. Den var solklar...Satt på P2 och situationen utspelade sig precis framför våra ögon. Såg klart och tydligt handsen från August och domaren hade inget val än att blåsa. Det var ju egentligen Wiland som var ute och flaxade där och näst intill knuffade August så att denne fick bollen på handen. Jaja, spela roll...

Det var väldigt roligt att lyssna på intervjun med Anders på Radio Match efter slutsignalen. Har inte hört honom så glad på länge och det unnar jag verkligen honom. På senaste tiden har han låtit vädligt besviken och sur, men nu var den skojfriska Anders tillbaka. Han kommenterade sin frispark i första halvleken, den som nästan flög ut ur Arenan, med att undra om den landat än ;) Han sa även att de hade blivit tillsagda att komma till avslut och inte få kontringar på sig, och då drog han till för kung och fosterland ;)

På tisdag är det dags för lottning. Hoppas nu att laget kan hamna i en bra grupp. Något publikdragande lag och sedan några mänskliga, så kan det bli riktigt roliga matcher på senhösten/vintern när kylan drar in över Sverige.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Härligt Elfsborg. Viken glöd dem visar, synd att det dem bara lyckas plocla fram det i europaspelet.

Håller igång en sportblogg ihop med en polare, blirr en del elfsborg där med, bla efter dagens match. http://blagoja.blogspot.com/search/label/Fotboll

Keep up the good work!!

2007-10-05 00:00  

Skicka en kommentar

<< Home